Om mig

Få brikkerne i dit liv

til at falde på plads!

Jeg er født i 1956 og bor i Nørresundby. Jeg er gift med Allan, og vi har tilsammen 3 børn, som har beriget os med flere dejlige børnebørn.


Mine kompetencer har jeg opbygget gennem  en 4–årig uddannelse som psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut i Aarhus, en stressvejlederuddannelse, en uddannelse som NLP-Practioner, som kort fortalt handler om, at vi ved at ændre et tankemønster kan ændre vores adfærd i forskellige situationer. 


Desuden er jeg certificeret i Meyers Briggs Type Indicator i daglig tale MBTI, hvor jeg tilbyder tilbagemeldinger såvel individuelt som for teams. MBTI er et positivt udviklingsværktøj, som bidrager til udvikling ved at skabe øget selvindsigt og selvforståelse.


Jeg er oprindeligt uddannet i bankverdenen, men har i mange år arbejdet som HR-konsulent,- også i den finansielle sektor. Her har jeg primært været beskæftiget med områder inden for udvikling med fokus på stress, sygefravær og trivsel.


Sidst men ikke mindst er mine kompetencer som terapeut også opbygget gennem personlige erfaringer fra mit eget liv med dets vilkår på godt og ondt. Jeg har selv gennemgået skilsmisse, levet og lever i en sammenbragt familie, oplevet alvorlig sygdom og sorg i nærmeste familie samt haft et travlt arbejdsliv med mange udfordringer. Alt sammen erfaringer, der har givet mig viden og redskaber til at forstå og håndtere de problematikker og temaer, der helt naturligt dukker op i livet.


Jeg har i en årrække været tilknyttet Kræftens Bekæmpelse, Aalborg som frivillig gruppeleder for en sorggruppe . Hveranden tirsdag mødtes jeg med unge mennesker, som har oplevet at miste een, der har stået dem nær. Det var en berigende og positiv oplevelse. Jeg er taknemmelig for at have været en del af disse unge menneskers arbejde med sorgen, sig selv og hinanden.


Fra 15. februar 2023 er jeg tilknyttet headspace Aalborg, som frivillig ungerådgiver. Headspace er et tilbud til unge mennesker mellem 12 - 25 år, der har behov for at tale med andre, end deres nærmeste. 


Karin Fahrman, psykoterapeut MPF, stressvejleder, NLP-Practioner

Karin Fahrman

Psykoterapeut MPF

tlf. 52 11 66 09

karin@karinfahrman.dk


"Det er terapiens mål at bringe patienten dertil, hvor han eller hun kan træffe et personligt valg”


Irvin D. Yalom 


 

Mit menneskesyn

Jeg tror på, vi alle er ligeværdige.

Vi har alle et udviklingspotentiale og kan og vil udvikle os. I nogle perioder af vores liv får vi brug for en hjælpende hånd.Vi har alle brug for at blive set og mødt med anerkendelse og respekt for den vi er.Min grundtanke er, at alle fortjener at leve et meningsfuldt liv i balance og i overensstemmelse med egne værdier.

Mig som terapeut
Jeg brænder for at flytte mennesker gennem personlige samtaler, jeg er overbevist om at nærværet, trygheden samt autenciteten i relationen er fundamentet for at skabe en udviklingsproces for den enkelte.


Jeg lægger vægt på, at du føler dig tryg i terapien og kemien mellem os fungerer. Jeg mener begge dele er afgørende for dit udbytte af terapien. Det er vigtigt for mig, at terapien foregår med respekt for dine grænser.


Jeg fokuserer på dine ressourcer og dit udviklingspotentiale eller sagt med andre ord - jeg har fokus på det ”raske ben” fremfor for det ”syge ben”.


Etik og fortrolighed

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, hvor jeg er underlagt Dansk Psykoterapeut forenings etiske regler, som blandt andet foreskriver fortrolighed og tavshedspligt. Medlemskabet er et kvalitetsstempel og din garanti for, at jeg har erfaringen og kompetencerne til at hjælpe dig . Du kan læse mere om kravene til Dansk Psykoterapeutforenings etiske regler på foreningens hjemmeside. 

Det er vigtigt for mig at beskytte dig og dine oplysninger. Du kan læse, hvordan jeg sikrer og behandler dine fortrolige oplysninger i min "Fortrolighedsspolitik".